Et Dağıtımı

Vakfımız Görevlileri Tarafından Sosyal İncelemesi Gerçekleştirilmiş Olan Mağdur ve İhtiyaç Sahibi Ailelerimize Et Dağıtımı Hizmeti Sunmaktadır. Et Dağıtım Hizmetimiz Aşevimize Bağışlanmış Olan Adak, Şükür ve Akika Kurban Etlerinin 3 kg Paketler Halinde Soğuk Hava Depolarında Muhafazası Sağlanarak Her Ay Rutin Şekilde Dağıtılmasıyla Gerçekleştirilmektedir. Et Dağıtımlarımız Sosyal İnceleme Sürecinde Olan Ailelerimize Sadece Et İhtiyacı Olduğu Tespit Edilmiş Olan Ailelerimize ve Gıda Paketi Dağıtımı Gerçekleştirdiğimiz Ailelerimize Gıdalarının Yanında Yapılmaktadır. Dağıtım Miktarlarımız Aile Başına 3 Kg Belirlenmiş Olup Sosyal Kart İle Elektronik Ortamda İşlenerek Günlük Olarak Takip Edilmektedir.