Diğer Yardımlar

Vakfımız Günün Gerektirdiği Şartlar Göz Önüne Alınarak Değişik Faaliyetlerde Bulunmaktadır. İhtiyaç Sahibi Ailelere Yapılan Yardımların Yanı sıra Diyanet İşleri Başkanlığına Bağlı Faaliyet Gösteren Kuran Kurslarına da Periyotlar Halinde Yardımlarda Bulunulmaktadır. Deprem, Sel vb. Doğal Afetlerde Yangın, Trafik Kazası Durumlarında Yurt İçinde ve Dışında Oluşan Her Türlü Gelişmede Vatanımızın Milli Ve Manevi Menfaatleri Doğrultusunda Okul, Camii, Barınma Evi Yapımı ve Onarımı Yeme, İçme Gibi Temel İhtiyaçların Karşılanması için Sahra Arşevi Kurup Yemek Dağıtımı Gerçekleştirilmesi.

Ekmek Gıda Su Temizlik Malzemesi Halı Battaniye Gibi Her Türlü İnsani İhtiyacın Karşılanması Vakfımız Faaliyetleri Arasındadır.  Vakfımızdan Yardım Alan Aileler ve Çocukları Başta Olmak Üzere Tüm Vatandaşlarımıza Yönelik Milli Eğitim Diyanet, Afad, Asp, Sydv vb. Devlet Kuruluşları İle İşbirliği İçerisinde Psikolojik ve Sosyolojik Açıdan Duyarlı Fertler Yetiştirme ve Bilinçlendirme Faaliyetleri Gerçekleştirilmektedir.