2022 KURBAN BAYRAMI

KURBANLARINIZI EBU İSHAK VAKFI’NDA KESTİREBİLİRSİNİZ.

Kurban Allah’a şükrümüzün bir ifadesidir. Bu nedenle kurban kesmekten maksat Allah’ın hatırlanması ve zikredilmesidir. Zira bizim varlık gayemiz Allah’ı bilme, tanıma ve O’na yaklaşmaktan ibarettir. Kurban, Allah Teala’nın bize verdiği sağlık, sıhhat ve maddi imkanların bir şükran ifadesi olmak üzere O’nun rızasını kazanmak için kesilir. Bunun için niyetimiz çok önemlidir. Çünkü Allah “Kurbanların ne etleri ne kanları Allah’a ulaşır. Allah’a ulaşan sizin takvanız, kalbi duygunuzdur”(Hac Suresi, 37. ayet ) buyurmaktadır.

Kurban bayramında hijyenik kesimhanelerimizde kurbanları ehil kasaplar eliyle kestirerek, halkımızın ibadetlerini gönül  huzuruyla yerine getirmelerini  sağlıyoruz. Vakfımız Kurban Bayramı Zamanı vermiş olduğu hizmetler ile hemşehrilerimizin kurbanlarını gönül rahatlığı ile kestirmesine ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmasına vesile olmaktadır. Ayrıca kurban hisselerinden belirlenmiş olan miktarda pay almalarını sağlamaktadır.

“O halde, Rabbin için namaz kıl, kurban kes.

(Kevser Sûresi, 2)

BÜYÜKBAS KURBAN HİSSE BEDELİ: 2.600 TL