Sosyal Faaliyetler

Sıkça Sorulan Sorular ?

KURBAN HİZMETLERİ

Ebu İshak Vakfı Adak, Şükür ve Kurban Hizmetleri

Vakfımıza bağışlanan adak ve şükür kurbanları, vakfımız bünyesinde bulunan kurban kesim ünitesinde yapılmaktadır.

Kurban alım ve kesim işlemleri için aracımız ve ustamız her an hazır bulunmakta, vakfımız tarafından, kurban alımından, usulüne uygun kesimine kadar tüm işlemler de kolaylık göstermekte olup ayrıca bu hizmet için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Vakfımız yetkililerine kurban alımı için gerekli talimatı verebilir, kurbanınız hazır olduğunda da kesimin dede kurbanınızın başında bulunabilirsiniz.

Vakfımıza bağışlanan kurban etlerinin bir kısmı ,ihtiyaçlı ailelerimiz için aşevimizde çıkan yemeklerde kullanılmakta, diğer kalan kısımları ise 3'er kg'lık paketler halinde yine vakfımızda kayıtlı bulunan ihtiyaçlı ailelere aylık olarak dağıtılmaktadır.

Ebu İshak Vakfı, Kurban bayramında da şehrimiz insanına kolaylaştırıcı hizmetler sunmaktadır.