Sosyal Faaliyetler

Sıkça Sorulan Sorular ?

Erzurum da Nerede Kurban Kestirebilirim

Erzurum da Nerede Kurban Kestirebilirim ?

Erzurum da Nerede Kurban Kestirebilirim

Erzurum'da nerede Kurban Kestirebilirim ? Erzurum da kurban hizmetleri denince akla ilk gelen kurum şüphesiz Ebu İshak Vakfıdır. Kurulduğu günden bugüne Erzurum'da adak, şükür ve akika kurbanları ve  kurban bayramlarında siz değerli bağışçılarımızın adına  kurban  alınması husunda hizmet yürüten Ebu İshak Vakfı Erzurum'da nerede kurban kestirebilirim ?  hususunda size yardımcı olmaktadır.

Vakfımız yetkililerine kurban alımı için gerekli talimatı verebilir, kurbanınız hazır olduğunda da kesimin dede kurbanınızın başında bulunabilirsiniz.

Vakfımıza bağışlanan kurban etlerinin bir kısmı ,ihtiyaçlı ailelerimiz için aşevimizde çıkan yemeklerde kullanılmakta, diğer kalan kısımları ise 3'er kg'lık paketler halinde yine vakfımızda kayıtlı bulunan ihtiyaçlı ailelere aylık olarak dağıtılmaktadır.