Sosyal Faaliyetler

Sıkça Sorulan Sorular ?

Erzurum da Nerde Kurban Kesilir

Erzurum da nerde kurban kesilir ? Erzurum da Adak Kurbanı ? Erzurum da adak kurbanı hakkında size en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Ebu İshak Vakfı Erzurum da nerde kurban kestirebilirim ? ve Erzurum da Adak Kurbanı ? hakkında detaylı bilgi için sayfamızı ziyaret edin.

Erzurum da nerde kurban kesilir ? Erzurum da Adak Kurbanı ? Erzurum da adak kurbanı hakkında size en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Ebu İshak Vakfı Erzurum da nerde kurban kestirebilirim ? ve Erzurum da Adak Kurbanı ? denilince verdiği hizmetlerle Adak Kurbanınızın alımından kesimine kadar olan süreçte siz değerli bağışçılarımızın içini rahat ettirmek için çalışma gayreti içerisindedir. Sizde Adak kurbanlarınızı vakfımıza bağışlayabilir ve bir miktarı aşevinde yemeklerde bir miktarı da ailelere dağıtılmak üzere bağışta bulunabilirsiniz.